Selasa, 11 Disember 2012

ending 2012

otak ni dh kompius dh...why google can't access my blog...
de malware katenye...
ok its virus ryte??help me to figure itout please people who know's how to solve it...:(
 
 
otak dah tak leh nk berfungsi utk bnde yg tak penting cmtu...
thesis n assignment much moreimportant now.!!
 
nk dijadikan cerita, since last week, emosi tak stabil sgt2...
de mcm2 rse... de rse MALAS  yg teramat!!!
y????
 
 
sy memerlukan orang yang boleh support me...
need motivation!!!
 
now i have to mengadap n bedah PRAAT..
PRAAT is actually the sytem that we use for akustik research...
since i choose fonologi n PRAAT will be my bff until i finish my MA...
 
 
petang td kutip data...
nasib baik pelajar iran tu ok...
so no need to entered clas ayah utk dapatkn data...yipppieee...
 
data : settle.
analysis: not yet!! in process...:((
 
opis?? meeting every week...settle down everything coz modul dah nk guna...crazy!!
but kne kuat semangat!!! semangat!!!
 
 
 
 
 
 
*dari tadi jari ni asek salah taip je...disebabkan jari adik slalu main game kt lappy ni...ha spacebar nk kne tekan dgn sekuatnye...duhaiiiiiii....adik2...:/...


2 ulasan:

Azeqa berkata...

caiyok2 dear " Allah xkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka"

"disetiap kesusahan ade kesenangan"

Janji Allah itu pasti dear :)

owh ha'ahlah aku pun dapat warning bila access blog ko, macam dah jadi blog terrorist pulak, haha.

tapi dia kata sebab ko punye link resipi4u ke ape tu yang membuatkan ur blog xboleh access. cube delete dulu link resipi tu..

*@t!q@h* berkata...

mlhnye aku ta dpt cri link tu...n ble plak aku follow??aduhaiiii...fening!! trasa bahaye dh blog ni...kn bkk gne explorer bru ok..huhhuhu