Jumaat, 31 Disember 2010

~ultah~

untuk ayah sy....

SELAMAT HARI LAHIR YG KE.........50...

.semoga sihat sentiasa...
dimurahkan rezki...
dan semoga sentiasa diredhai Allah...^_^

Isnin, 27 Disember 2010

~huhu~

sambil tersenyum baca luahan ht org....

tp ht ni sebenanye risaukn sesuatu...

risaaaaaaaaaauuuuu sgt....


Ahad, 26 Disember 2010

~rindu rinduan~

suddenly u cross on my mind...
miss u la bro...
aku doakan ko ek kt sne ek...

gambate!!!!!!!!!!!!!!!

BELAJAR@STUDY
.....we all miss u...^_^

~merepek merapu~


Assalamualaikum semua...
terasa nk menaip pg2 ni...aktiviti arini sebelum laptop di on kn...

=>bg nenek mkn + mkn ubat sekali
=>basuh motor sbb dh berkeladak sangat tegoknye...kne jge mtr tu..klo meragam aduhaaaiiii tak dapat la bergerak nk g kje....=)
=>lepas basuh mtr,mandikan nenek...pastu bg nenek ubat n dia dh selamat tdo.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

hmmmmm....cme de satu masalah bila koleksi ubat ditambah lg...oooo nooo...!!!!td je nk mkn sebiji amek masa berejam....tak ske!!!!!!!!!!ble umi dengan relaxnye ckp "ubat aritu dh nk abhkn???ni umi bg yg bru...jangan tak mkn plak"..aduhaaaaaaiiiii...dgn tenang umi ckp...akk tak nk la....tp kne fhm...untuk kebaikan n kesihatan bdn sndri...tak ske kapsul!!!!!!tak ske!!!!...umi senyum je ble tgk aku pegang ubat2 tu...dia tau anak dia ni penakut mkn ubat..hahahahaha...*blushing....dh berbotol2 telan...bdn pun dh jd cm botol...heheheh

papepun kne diet...bdn cm dh 'berat' je..heheheheh...td plak sje tnye peglman ayah n umi bertunang n kawin...bertunang secra senyap2(tak dihebohkan sgt) sbb mmg dlm islam pun tak digalakkan dihebohkan...kecuali walimatulurus kn...so ayat aku "ooo..mknenye blehla klo akk nk bertunang wt kecil2 je???hahahhahha"...ayah senyum je.." ayah cakap kne dpt persetujuan dua belah pihak.."..bertanye bukan maksud nk bertunang kn...aku sje nk tambah ilmu pengetahuan..hahahhah..=)...sbb ramai kwn2 yg bertunang abh smpai beribu2 ringgit...waaaaahhhhhh..banyaknye duit!!!!!!blom majlis kawin lg...fuhhhh.....papepun skang ni,cita2 kne terlaksana dlu...gapai apa yang perlu...(kerja+study(insyaAllah)+aset2 peribadi)...

so mud aku mse ni adalah merncang masa depn...hehehe..=)..*wink

Sabtu, 25 Disember 2010

~ht berdebarnyeee~

Salam....
terasa lama tak update blog ni...diari lg dh berbulan ta update...=)...
hmmm..sekarang musim kawan2 bertunang...kepada mereka selamat bertunang n jgn nakal2 dh jd tunangan orang tu...sori sebab aku tak dapat pergi korg bertunang...jauh...ayah tak bg pergi sorg2...insyaAllah tme korg kawin,aku g ye...

hmmm..minggu ni kami satu opis berdebar sebab sebulan training kami kne bersedia ditukar ke jabatan lain...berpisah dgn kwn2 yang best adalah perkara yang paling tak best...=(..tu yang berdebar tunggu hari isnin ni..spe la agaknye yang kne hanta ek???

hati ni terasa sesuatu....nak tau...tbe2 terdetik,spe agaknye imamku nnt ek???semoga Allah permudahkan...tbe2 ske tgk gmbr ni...=)..de seorang rakan berharap aku dapat menghasilkan ssebuah karya..tp bukan senang cik hanna...sy ni tak yakin diri sket...tu yang ssh tu...hari ini entah knp ht ni berdebar2 je...berdebar sangat plak tu...semoga Allah menjanjikan kebaikan...

takpela..dh azan...esk sambung tulis lg ek...salam mujahadah...=)

Khamis, 16 Disember 2010

Alhamdulillah..dapat sy melaksanakannya...

hari asyura...=)....terasa tenang bila berpuasa...=)

Ahad, 12 Disember 2010

~amin~

Sesungguhnya lelaki adlh pemimpin kepada wanita. andai belum sampai jodohmu,anggaplah bahawa lelaki yg dinantikan itu sdg membina sahsiah
kepimpinannya bagi memimpin dirimu, kerana pada wanita itu pasti ada kekurangannya dan lelaki yg benar2 layak pasti akan hadir untuk melengkapkan kekurangannya. Lupakanlah segala kegundahan,teguhkan ...diri pada cinta
hakiki nescaya cinta lelaki soleh turut kau miliki..amin ya Rabb..

Jumaat, 10 Disember 2010

~keletihan~

mereka semakin sporting..semakin serasi bila bersama..

aku ske kawn ngn korg..mmg hepi...

ko our boss yg before dia sgt serius,tp skang dh jd ngong ngeng2 jgk cm ktrg..

akk mmg best!!!hehehehe

cme arini balik kol8....kepala agak sakit sbb dr pg mengadap komputer...

aigooooooo.......huhuhu

Khamis, 9 Disember 2010

~kilije~

syukran dan syukur padaMU yaALLAH...=)

arini terasa letih sket....kje banyak sgt2...

esk kne tdo pejabat nk abhkn 30 fail...huhuhuhu

feninggggggggg!!!!!!!!!...huhu

Sabtu, 4 Disember 2010

~T_T~

aku hanya manusia biasa..yang kadangkala terasa sunyi..
menginginkan seserng untuk menjadi tempat bekongsi apa yang aku rasa..
tp......


baiklah teman2..aku tamatkan penulisanku disini hari ini...
kerna tak mampu ku luah apa yang aku rasa...
aku berdoa yang terbaik buat kita semua....