Sabtu, 25 Disember 2010

~ht berdebarnyeee~

Salam....
terasa lama tak update blog ni...diari lg dh berbulan ta update...=)...
hmmm..sekarang musim kawan2 bertunang...kepada mereka selamat bertunang n jgn nakal2 dh jd tunangan orang tu...sori sebab aku tak dapat pergi korg bertunang...jauh...ayah tak bg pergi sorg2...insyaAllah tme korg kawin,aku g ye...

hmmm..minggu ni kami satu opis berdebar sebab sebulan training kami kne bersedia ditukar ke jabatan lain...berpisah dgn kwn2 yang best adalah perkara yang paling tak best...=(..tu yang berdebar tunggu hari isnin ni..spe la agaknye yang kne hanta ek???

hati ni terasa sesuatu....nak tau...tbe2 terdetik,spe agaknye imamku nnt ek???klo yang sedia ada Alhamdulillah..semoga Allah permudahkan...tbe2 ske tgk gmbr ni...=)..de seorang rakan berharap aku dapat menghasilkan ssebuah karya..tp bukan senang cik hanna...sy ni tak yakin diri sket...tu yang ssh tu...hari ini entah knp ht ni berdebar2 je...berdebar sangat plak tu...semoga Allah menjanjikan kebaikan...

takpela..dh azan...esk sambung tulis lg ek...salam mujahadah...=)

Tiada ulasan: