Ahad, 10 April 2011

pg..pg...sob..sob..

pagi-pagi bukak lptop dan buka MEINMEMORY...=)
yezzzzzzz de post bru...tp cm sob..sob je....huhuhuhu

to my dude: FYI smlm aku try cll ko..but u didnt pick up my cll...still rosak ke tepon tu???hehehe
juz want to share a story....

dan pagi-pagi ni sy dh dengar lagu endang estaurina..
sbb si dude ni post kt blog dia...

to my dude: insyaAllah aku doa ko dpt blek ea...insyaAllah jgk klo aku dh de permenant job,duit yg aku kumpul untuk master tu aku krem kt ko sket...
its ok kn,lepas bayar yuran 1 semster dh ok dh...
pastu leh kumpul lg...as long as my family hepi..
nnt klo dh kumpul byk,aku nk anta umi n ayah g umrah...
mak n ayah kawan aku de rezki g next week...
so do i...i want my parent de pluang g sne even without me...=)
doa aku dpt job ni n doakan ni adalah permenant job yang terbaik yg aku dapat ye...

ok la..salam ko td aku jawab...waalaikumsalam

2 ulasan:

Ibnu Ziemad berkata...

woi..ko ingt ak xde duit sgt ke..simpn duet ko tuh...ak xnk duet ko..slme ni pn..ko je kebas duet ak..bsekn mcm tuh...ak xnk duet ko..weekkk...ak nk blik..ak kumpul..klo x..agp jela ak xnk blek..hahaha

*@t!q@h* berkata...

hehehehe...ala pe salahnye aku bg ko..bukn pe pun..sbb ko tak kedekut ngn aku kn.so whts the matter??hehehehe...relax la...tak kemana kumpul duit byk2...hehhehe...takpela,aku nk bg ayah n ui jmpe ko...doakan aku dpt permenant job ni ea...hehehehe