Jumaat, 11 Februari 2011

~..........malu~


perihal cerita hari ini....ayah msj td,bagi tau yang ayah dah selamat sampai di indonesia...Alhamdulillah..yang pleng best ayah pesan kt org yang jemput dia,soh blikn nombor sne sbb ayah igt nombor malaysia tak leh gne kt sne..hehehee..lpe nk bgtau yang bleh je gne nombor malaysia kt sne cme mahal sket la...tp sme je rsenye..hehehehe....tapi sebelum tu petang td,al kisahnya...sy de la ternanges(opssssss maluuuu) dekat pejabat...mse tu ayah msj "fligt ayah delay 4.25"..entah kenapa tbe2 rse sebak sangat..padahal ayah cme pergi untuk 3 hari...mse bce n berbalas 3-4 msj ngn ayah air mata dh bertakung...huhuhuhu...risau sbb ayah pergi sana sorg2...without anybody yang dia kenal..and this is the first tyme ayah pergi luar...so habis je msj,sambil buat kje dh sok..sek...sok..sek...(ambil tisu)..huhu..nk cover la kononye...de sorg ofismate tegur.."eh,npe mke ko len??r u ok tiqah??"...lepas je da tnye,trus "hujan lebat"..then dia terkejut dan cuba pujuk...huhuhu..segan nyeeee..nanges depan dia...pas cte sket npe leh terburai air mata tu,dia soh relax n ckp "ayah u takkan apa2..insyaAllah"...senyap dlm 5 mnt..pastu dia ckp "tiqah,td aku tgk ko nanges berjurai wei air mata ko...first time aku tgk...laju gle air mata ko..takut aku wei..."..hahahah..tergelak sy dgr...maaf sbb tak dpt nk kawal prasaan..sebak ble ayah takde..jauh plak tu..pastu ktrg gelak sme2..sampai la balik,ktrg balik sama2...yang pleng best..sy diberi cuti 4 hari...(untuk apa itu rahsiaaaa...) ^_^ aslmkm..

Tiada ulasan: